Recensies

Arend en Geja Benthum

Ruinerwold

"Na ruim 6 weken zijn de mannen van rietdekkersbedrijf Arjan van der Zandt weer vertrokken. Ik zag er een beetje tegenop om zo'n lange periode werkmannen op ons erg te hebben maar ik merkte er weinig van en ze waren prettig in omvang. Top! (Ik miste ze later eigenlijk wel een beetje ;)) Dak van onze boerderij gedeeltelijk schoon gemaakt en 2 andere delen vervangen. Tevens meerdere Velux ramen geplaatst. Deze mannen zijn echte vaklui; het is net dat beetje aandacht extra....! Ziet er weer prachtig uit! Dank mannen! "

Heer/mevr. Mes

Giethoorn

"Wij hebben de helft van het dak een onderhoudsbeurt laten geven en de andere helft laten vernieuwen. Wij zijn zeer tevreden over het werk wat deze mannen hebben geleverd. "

Bogaarts

Ouderkerk aan de Amstel

"Ik ben zo tevreden over het werk van Arjan en Egbert. Een feest om naar deze vakmensen te kijken. En ze komen hun afspraken na." 

Gianotten

Oosteinde

"Onlangs is door dit familiebedrijf een deel van mijn rieten dak vervangen. Deze mensen verstaan hun vak want het resultaat is prachtig. Een betrouwbaar bedrijf met vriendelijke mensen met liefde voor hun ambacht."

Fam. de Kruijff

Appelscha

"Na eerst het garagedak van riet te hebben voorzien en nu het dak van de woning schoon te hebben gespoten en alles keurig opgeruimd is zijn ze weer vertrokken. Prachtig werk afgeleverd!
Wij zijn zeer tevreden met dit bedrijf. 👍👍👍👍."

Van Lith

Ouderkerk aan de Amstel

"Rietdekkers pur sang, zonder kapsones."

​Fam. Maassen

Oosteinde-Ruinerwold

"​Wij zijn erg tevreden met ons nieuwe rieten dak aan de voorkant van onze boerderij. De werkzaamheden zijn perfect uitgevoerd en we zijn voorzien van goed advies, direct afspraak gemaakt om het volgende stuk dak aan te pakken! "

Familie van het Hoge

Ruinerwold

"Het rieten dak van ons huis was aan een onderhoudsbeurt toe. Arjan heeft samen met zijn vader prima werk afgeleverd. Na afloop van alle werkzaamheden werd alles keurig opgeruimd en ons dak ziet er weer als nieuw uit. We zijn zeer tevreden! "